Info-Rhodos.nl


Reisinformatie Rhodos

Main Page Content:

Ad Google

Ixia

 

Ixia ligt in het noordwesten van het eiland Rhodos op ongeveer 7 kilometer afstand van Rhodos-Stad en dichtbij het Rhodes International Airport. Enkele van de beste hotels van Rhodos kun je hier vinden. Ixia heeft een kleine authentieke centrum met vele restaurants, winkels en bars. In de loop van de tijd zijn Ixia en Trianda aan elkaar gegroeid en loopt Ixia nu in het westen over in de badplaats Trianda.

Het strand van Ixia is een mooie langegerekte kiezel- en zandstrand dat tot aan Trianda doorloopt. In de zomer kan hier een redelijk sterke wind staan, waardoor er hoge golven zijn. Daarmee is Ixia zeer geschikt voor windsurfen en zeilen. Maar ook vele andere watersporten kun je hier beoefenen.


Ixia strand Rhodos
Strand van IxiaJe kunt een uitstapje maken naar de Filerimos-heuvel voor de Acropolis. Voor kinderen is er een speeltuin te vinden bij winkelcentrum Rhodesland.
Vanuit Ixia ben je in korte tijd (met taxi of bus) in Rhodos-Stad. Hier kun je genieten van een mooie wandeling in het oude stadscentrum of een gezellig avondje stappen.

Ixia ligt bij de heuvel van Filerimos. Op de heuvel ligt een van de belangrijkste archeologische plaatsen van Rhodes, namelijk de resten van de tempel van Zeus en Athena en van de byzantijnse fort. Vanuit Ixia kun je een wandeling naar deze bezienswaardigheden ondernemen.

Ixia bezienswaardigheden en excursies

  • Lindos
  • Vlindervallei
  • Filerimos
  • Rhodos Stad
  • Jeepsafari
  • Jungletour
  • Diepzeeduiken

Links
Main site navigation end
-

Vakantie Advertentiea

 

Rhodos Lastminute Nu supervoordelig naar Rhodos. Boek veilig en snel op Tui.nl!Rhodos met Thomas Cook Zonvakanties naar Rhodos.Eilandhoppen Griekenland Vakantie naar de Griekse Eilanden. Bezoek Rhodos, Kreta en meer.Jongerenvakantie Griekenland Voordelig naar de Griekse zon! GoGo Jongerenvakantie.Vliegtickets Rhodos Zoek en boek hier Goedkope Vliegtickets.-

Vakantie Advertentieb

-

Vakantie Advertentiec

-

Vakantie Advertentied

-
Locale tijd - het weer

Tijd in RhodosHet weer in Rhodos

Het weer in Rhodos weersvoorspelling

- -

Vakantie Advertentiea

 

Rhodos Dejongintra Scherp geprijst bij DeJongIntra.nl. Zonvakanties Rhodos.Vakantie in Rhodos Ontdek Rhodos met Sunweb Vakanties.Zonvakantie Rhodos Vakantie naar Rhodos. Boek de mooiste vakanties online.Vakantie Rhodos Naar Rhodos? Groot aanbod, lage prijzen.-

Vakantie Advertentieb

-

Vakantie Advertentiec

-

Vakantie Advertentied

-
 
- -

Vakantie Advertentie2a


Vakantie Advertentie2b