Info-Rhodos.nl


Reisinformatie Rhodos

Main Page Content:

Ad Google

Trianda

 

De badplaats Trianda (of Trianta) ligt aan de noordwestkust van Rhodos, ongeveer 10 kilometer ten zuidwesten van Rhodos-Stad en slechts 3 kilometer van Ixia. Samen met de naastgelegen dorpen Ixia en Kritika vormt Trianda de gemeente Ialyssos.

Trianda is een gezellige badplaats en bestaat uit een oude en nieuwe, meer toeristische, centrum. In het nieuwe deel van Trianda vind je de winkeltjes, bars, disco's, restaurants, tavernes en terassen. Hier liggen ook vooral de luxere hotels.
Meer landinwaarts aan de andere kant van de hoofweg ligt het oude authentieke centrum van Trianda waar je nog de typisch Griekse sfeer kunt proeven. In het oude stad Trianda vind je smalle straatjes, een Byzantijns klooster, rustige cafees en een oude kerk aan een sfeervolle plein. Bij Trianda ligt de berg Filerimos, waar de restanten van een antieke stad en oud klooster te vinden zijn.

Het strand van Trianda is vrij breed en bestaat grotendeels uit grind en kiezels. Door de snel aflopende zeebodem is het strand minder geschikt voor kinderen. Het strand loopt in het noorden helemaal door tot aan Ixia en in het zuiden tot aan Kremasti. In Trianda worden vele watersporten aangeboden en is de badplaats met name onder de windsurfers en kitesurfers erg populair. Het strand van Trianda is de plek voor het beoefenen van verschillende watersporten. Voor families met tieners is dit de ideale vakantiebestemming.

In Trianda kun je tijdens je zonvakantie uitstekend genieten en heerlijk ontspannen op het strand. Maar ook voor een actieve of culturele vakantie naar Rhodos is Trianda een uitstekende vakantiebestemming.
Trianda heeft namelijk een goede centale ligging op Rhodos voor culturele uitstapjes naar de diverse bezienswaardigheden van Rhodos. Zo ben je met de bus of taxi binnen 10 minuten in Rhodos-Stad.

Ben je op zoek naar het bruisende nachtleven dan is de stad Faliraki niet ver van Trianda en kun je ook naar Rhodos Stad met zijn vele Griekse bars en clubs. Trianda zelf heeft een paar cocktailbars waar je kunt genieten van de zonsondergang aan de Egeische Zee.

Trianda bezienswaardigheden en excursies

  • Lindos
  • Vlindervallei
  • Filerimos
  • Rhodos Stad
  • Jeepsafari
  • Jungletour
  • Diepzeeduiken

Links
Main site navigation end
-

Vakantie Advertentiea

 

Rhodos Lastminute Nu supervoordelig naar Rhodos. Boek veilig en snel op Tui.nl!Rhodos met Thomas Cook Zonvakanties naar Rhodos.Eilandhoppen Griekenland Vakantie naar de Griekse Eilanden. Bezoek Rhodos, Kreta en meer.Jongerenvakantie Griekenland Voordelig naar de Griekse zon! GoGo Jongerenvakantie.Vliegtickets Rhodos Zoek en boek hier Goedkope Vliegtickets.-

Vakantie Advertentieb

-

Vakantie Advertentiec

-

Vakantie Advertentied

-
Locale tijd - het weer

Tijd in RhodosHet weer in Rhodos

Het weer in Rhodos weersvoorspelling

- -

Vakantie Advertentiea

 

Rhodos Dejongintra Scherp geprijst bij DeJongIntra.nl. Zonvakanties Rhodos.Vakantie in Rhodos Ontdek Rhodos met Sunweb Vakanties.Zonvakantie Rhodos Vakantie naar Rhodos. Boek de mooiste vakanties online.Vakantie Rhodos Naar Rhodos? Groot aanbod, lage prijzen.-

Vakantie Advertentieb

-

Vakantie Advertentiec

-

Vakantie Advertentied

-
 
- -

Vakantie Advertentie2a


Vakantie Advertentie2b