Info-Rhodos.nl


Reisinformatie Rhodos

Main Page Content:

Ad Google

Het weer en klimaat in Rhodos

Klimaat in Rhodos


Rhodos heeft een Middellandse Zeeklimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters. De gemiddelde temperatuur overdag in de zomer ligt rond de 30 graden Celcius. Maar in de maanden juni, juli en augustus komt de temperatuur in de middag geregeld boven de 40 graden Celcius uit. In de winter is de gemiddelde temperatuur overdag bijna 20 graden Celcius. De droogste en meest zonnige maanden zijn juli en augustus. De natste maanden op Rhodos zijn december en januari.

De noordwesten Meltemi-wind zorgt in de zomer voor enige verkoeling op Rhodos. Deze wind waait vanaf mei tot oktober en is het sterkst tussen juli en september wanneer verkoeling het meest nodig is. De kustgebieden van Rhodos ontvangen het belangrijkste voordeel van Meltemi aangezien de wind in het binnenland aan kracht verliest. Rhodos geldt als een van de meest windzekere plekken van de wereld en is daarom ook een zeer populaire vakantiebestemming bij de windsurfers.

In het algemeen is de winter op Rhodos te vergelijken met de lente in de Noord-Europese landen, waardoor Rhodos een populaire vakantiebestemming is om er te overwinteren.Weersvoorspelling in Rhodos


Hier vind je de weersverwachting in Rhodos als ook de temperatuur in diverse steden en badplaatsen als Chalki, Faliraki, Ixia, Kolymbia, Lindos, Rhodos Stad, Trianda.

Links
Main site navigation end
-

Vakantie Advertentiea

 

Rhodos Lastminute Nu supervoordelig naar Rhodos. Boek veilig en snel op Tui.nl!Rhodos met Thomas Cook Zonvakanties naar Rhodos.Eilandhoppen Griekenland Vakantie naar de Griekse Eilanden. Bezoek Rhodos, Kreta en meer.Jongerenvakantie Griekenland Voordelig naar de Griekse zon! GoGo Jongerenvakantie.Vliegtickets Rhodos Zoek en boek hier Goedkope Vliegtickets.-

Vakantie Advertentieb

-

Vakantie Advertentiec

-

Vakantie Advertentied

-
Locale tijd - het weer

Tijd in RhodosHet weer in Rhodos

Het weer in Rhodos weersvoorspelling

- -

Vakantie Advertentiea

-

Vakantie Advertentieb

-

Vakantie Advertentiec

-

Vakantie Advertentied

-
 
- -

Vakantie Advertentie2a


Vakantie Advertentie2b

 

Rhodos Dejongintra Scherp geprijst bij DeJongIntra.nl. Zonvakanties Rhodos.Vakantie in Rhodos Ontdek Rhodos met Sunweb Vakanties.Zonvakantie Rhodos Vakantie naar Rhodos. Boek de mooiste vakanties online.Vakantie Rhodos Naar Rhodos? Groot aanbod, lage prijzen.